ua en ru

Законопроект про приватизацію незабаром буде переданий на розгляд ВРУ, - Данилюк

Законопроект про приватизацію незабаром буде переданий на розгляд ВРУ, - Данилюк Фото: законопроект про пенсійну реформу незабаром розгляне ВРУ (kmu.gov.ua)

Міністр фінансів України зустрівся з директором МВФ

Законопроект про приватизацію, підготовлений і затверджений урядом, буде переданий на розгляд Верховної Ради України найближчим часом. Про це повідомив міністр фінансів Олександр Данилюк на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, в ході зустрічі з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард, сторони обговорили подальшу співпрацю в рамках програми МВФ, зокрема, пенсійну та земельну реформи, приватизацію, боротьбу з корупцією і реформу ДФС.

Данилюк підкреслив, що пенсійна реформа буде прийнята найближчим часом, тому що всі спірні питання вже вирішені і всі сторони підтримують запропоновану реформу.

Щойно завершив зустріч з Директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард. Обговорили подальшу співпрацю в рамках програми ...

Опубліковано Олександром Данилюком / Oleksandr Danyliuk 11 липня 2017 р.

Нагадаємо, народні депутати включили законопроект про пенсійну реформу до порядку денного засідання парламенту 11 липня.

У рамках реформи на розгляд ВРУ внесено 5 суміжних і альтернативних законопроектів.