ua en ru

Законопроект про держгарантії виконання судових рішень не скасовує пільги для 16 категорій громадян, - ПР

Лідер фракції "Партії регіонів" Олександр Єфремов упевнений, що законопроект про держгарантії виконання судових рішень, прийнятий парламентом у другому читанні і як закон, не скасовує пільги для 16 категорій громадян. Про це він заявив на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Коли я вчора ввечері прочитав окремі ЗМІ про те, що ... даним законопроектом у Верховній Раді нишком провели можливість не виплачувати відповідні пільги чорнобильцям, афганцям і так далі, я відразу сказав, що це обман. У цьому законопроекті немає нічого, пов'язаного з тим напрямом, про який я сказав вище. У цьому законопроекті залишилася лише виключно норма, яка регламентує виконання вирішень Європейського суду", - сказав Єфремов.

Він відзначив, що ті спірні положення, які містилися в завершальних положеннях даного законопроекту, вилучені і навіть не ставилися на голосування, "тому ті, хто ще не ознайомився із законопроектом і продовжує стверджувати, що він урізує якісь пільги, я ще раз хочу сказати, що це не відповідає дійсності, і ви дезінформуєте людей, даючи таку інформацію".