ua en ru

Закон про реформування у будівельній галузі може бути прийнятий на наступному тижні, - Л.Парцхаладзе

Закон про реформування у будівельній галузі може бути прийнятий на наступному тижні. Про це РБК-Україна, коментуючи результати засідання парламентського комітету з доопрацюванням закону "Про регулювання містобудівної діяльності", заявив голова Української будівельної асоціації (УБА) Лев Парцхаладзе. Він висловив думку, що наступного тижня закон може бути прийнятий парламентом.
"Вчора (7 лютого) на робочій групі в парламентському комітеті були затверджені всі поправки Президента до закону, і ми бачимо, що цей документ тепер має підтримку будівельників, більшості в парламенті і підтримку Президента", - сказав Л.Парцхаладзе.
На питання, коли очікується прийняття цього закону, голова УБА висловив думку, що до вівторка, 15 лютого, закон може бути прийнятий.
"Це рамковий закон з урахуванням всіх зауважень Президента вже може подаватися до парламенту, але я думаю, що з урахуванням технічних правок і процедур подачі документа, закон може бути прийнятий у парламенті, скажімо, в наступний вівторок, 15 лютого", - сказав Л.Парцхаладзе.
Нагадаємо, 4 лютого перший заступник голови Адміністрації Президента України Ірина Акімова заявляла, що Президент України Віктор Янукович просить Верховну Раду (ВР) України вже на наступному пленарному тижні розглянути його пропозиції до закону "Про регулювання містобудівної діяльності", раніше прийнятого парламентом і ветованого Президентом.