ua en ru

Замовник вбивства Вороненкова причетний до злочинних кіл і спецслужб РФ, - Луценко

Замовник вбивства Вороненкова причетний до злочинних кіл і спецслужб РФ, - Луценко Фото: Юрій Луценко (прес-служба Юрія Луценка)

За словами генпрокурора, замовник вбивства Вороненкова зараз перебуває у РФ

Замовник вбивства колишнього депутата Державної думи Російської Федерації (РФ) Дениса Вороненкова причетний до злочинних кіл і спецслужб РФ. Про це повідомляє генеральний прокурор України Юрій Луценко у ході робочого візиту до Миколаєва, передає УНІАН.

"Замовник знаходиться на території РФ, він має стосунок до злочинних кіл РФ, а також живі контакти зі спецслужбами РФ. Виконавцями були, в основному, громадяни України, більшість з них ідентифіковані, і ті, на кого є відповідні докази, затримані", - заявив Луценко.

За його словами, замовник вбивства Вороненкова в даний момент знаходиться в Російській Федерації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заступник генерального прокурора Євген Єнін заявив про розкритті вбивства колишнього депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова.

"Воно (вбивство Вороненкова, - ред.) фактично розкрито і, як тільки це дозволять інтереси слідства, результати будуть відкриті громадськості. Можу лише сказати, що з цього вбивства майже поставлена жирна крапка. Ключові моменти вже відомі слідству", - заявив Єнін.