ua en ru

У Закарпатській області затримані 7 нелегальних мігрантів в Європу

У Закарпатській області затримані 7 нелегальних мігрантів в Європу Фото: поліція (U. S. Embassy Kyiv Ukraine)

Правоохоронці встановлюють, як нелегали потрапили на територію України

У Закарпатській області затримані 7 нелегальних мігрантів при спробі потрапити в Європу. Про це заявляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Закарпатській області в Facebook.

"Поліція перевіряє факт спроби 7 осіб нелегально потрапити до Європи через Ужгородський та Берегівський райони Закаратской області", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, вчора, 26 жовтня 2017 року, була виявлена спроба незаконного переміщення на територію Словацької республіки та Угорщини через Закарпаття 7 осіб без документів.

Наголошується, що в словацьке село Вишнє Німецьке намагалися потрапити троє нелегалів. А біля КПП "Лужники" виявлено 4 осіб при спробі потрапити в Угорщину. На місці працювали співробітники відділу по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, поліції Закарпаття.

Правоохоронці встановлюють, як нелегали потрапили на територію України і допомагав хтось із громадян нашої держави незаконного переправлення цих осіб через кордон. Слідство у справі триває. За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 332 КК україни, тобто незаконне переправлення осіб через державний кордон України.

При спробі нелегально потрапити до Європи через Закарпаття затримано 7 осіб Поліція перевіряє факт спроби 7 осіб нелег...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Закарпатській області 27 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сумській області на кордоні з Росією прикордонники затримали 12 незаконних мігрантів.