ua en ru

У Закарпатській області затримано заповнений сигаретами мікроавтобус з дипномерами

У Закарпатській області затримано заповнений сигаретами мікроавтобус з дипномерами Фото: затримано заповнений сигаретами мікроавтобус з дипномерами

Правоохоронці затримали мікроавтобус, завантажений сигаретами з акцизними марками

У пункті пропуску "Лужанка" на українсько-угорському кордоні співробітники Державної прикордонної служби, Служби безпеки України та Державної фіскальної служби затримали мікроавтобус, завантажений сигаретами з акцизними марками. Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

Зазначено, що під час прикордонно-митного контролю прикордонники помітили нервову поведінку водія. Співробітники Держприкордонслужби запропонували надати авто для огляду, однак чоловік відмовився виходити і відкривати авто. Собака прикордонників також зреагувала на автомобіль.

Повідомляється, що далі мікроавтобус був заблокований, а до пункту пропуску викликані представники поліції і СБУ.

altaltaltalt

Фото: затримано заповнений сигаретами мікроавтобус з дипномерами

"В результаті перевірки з`ясувалося, що під виглядом дипломатичної пошти в автомобілі "Мерседес" на білоруських дипломатичних номерах громадянин Монголії намагався перемістити велику партію сигарет. Під час бесіди громадянин Монголії повідомив, що працює в дипломатичному представництві в Австрії", - йдеться в повідомленні.

СБУ повідомляє, що в машині знаходилося близько 10 тис. пачок сигарет на суму в 200 тис. гривень.

Водій автотранспорту намагався перемістити тютюнові вироби під виглядом дипломатичної пошти і пред'явив дипломатичний паспорт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за період великодніх свят, з 15 по 17 квітня, прикордонники оформили 450 тисяч перепусток через кордон.