ua en ru

На хабарі в 3 тисячі доларів затримано мера Чопа

На хабарі в 3 тисячі доларів затримано мера Чопа Фото: Нацполиция

Мер Чопа було затримано правоохоронцями в момент отримання хабара

У Закарпатській області правоохоронці затримали мера Чопа на хабарі в 3 тисячі доларів. Про це повідомляє генеральний прокурор України Юрій Луценко в Facebook.

"Закарпатська прокуратура спільно з Нацполициею затримала при отриманні 3000 доларів хабара мера Чопа, архітектора міста і посередника - депутата міськради", - написав Луценко.

Закарпатська прокуратура спільно з Нацполіцією затримала при отриманні 3000 дол хабаря міра Чопа, архітектора міста та посередника - депутата міськради.

Опубліковано Юрієм Луценком 30 травня 2017 р.

Нагадаємо, також сьогодні в Чернігівської області співробітники Служби безпеки України затримали начальника одного з управлінь обласної поліції і керівника одного з районних відділень за систематичне хабарництво. Правоохоронці встановили, що зловмисники організували механізм отримання хабарів від керівників низки комунальних підприємств лісової галузі за безперешкодне транспортування лісоматеріалів та спецтехніки дорогами області. У разі відмови платити "данину", поліцейські безпідставно вилучали транспорт і втручалися в господарську діяльність лісгоспів. Гроші і продукцію хабарники отримували через посередників.