ua en ru

У Закарпатській області позашляховик врізався в дерево, є загиблі

У Закарпатській області позашляховик врізався в дерево, є загиблі Фото: у Закарпатській області сталася смертельна ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

В результаті ДТП загинули три людини

У Рахівському районі Закарпатської області позашляховик врізався в дерево, в результаті чого загинули три людини і ще двоє постраждали. Про це йдеться в повідомленні поліції Закарпатської області у Facebook.

Повідомляється, що ДТП відбулося в селищі Великий Бичків.

"Як з'ясували слідчі, водій автомобіля Mitsubishi Outlander, рухаючись по автодорозі в селищі Великий Бичків, неподалік автозаправної станції не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом. В результаті аварії 23-річний пасажир помер на місці аварії, ще двоє - 17-річний і 21-річний - пасажири померли в кареті швидкої допомоги", - йдеться в повідомленні.

У поліції додали, що ще двоє пасажирів перебувають у лікарні у важкому стані. Відкрито кримінальну справу. Стосовно 22-річного жителя села Водиця, який був за кермом, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Поліція встановлює обставини смертельної аварії на Рахівщині У результаті ДТП у селі Великий Бичків померли троє осіб,...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Закарпатській області 7 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві маршрутка зіткнулася з позашляховиком, в результаті чого постраждали п'ять осіб.