ua en ru

У Закарпатській області прикордонники затримали 12 нелегальних мігрантів

У Закарпатській області прикордонники затримали 12 нелегальних мігрантів Фото: прикордонники (eubam.org)

Усіх затриманих доставлено до пункту тимчасового тримання Чопського прикордонного загону

У Закарпатській області прикордонники затримали 12 нелегальних мігрантів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"В рамках проведення спільної спеціальної операції "Кордон-2017" прикордонники Чопського загону затримали 12 незаконних мігрантів з Ємену, Судану та В’єтнаму", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, сьогодні вночі поблизу державного кордону правоохоронці затримали 6 громадян Ємену та одного суданця, які планували потрапити до країн Європейського Cоюзу в пошуках роботи.

Крім того, учора ввечері прикордонники затримали 5 незаконних мігрантів - громадян В’єтнаму, серед яких були 4 жінки. Вони мали намір незаконно потрапити на територію Словаччини.

Усіх затриманих доставлено до пункту тимчасового тримання Чопського прикордонного загону для проведення фільтраційних заходів та складання відповідних процесуальних документів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на українсько-польскому кордоні прикордонники відділу "Шегині" затримали громадянина Туреччини.