ua en ru

У Закарпатській області прикордонники виявили викрадене у Словаччині авто

У Закарпатській області прикордонники виявили викрадене у Словаччині авто Фото: прикордонники (УНІАН)

Прикордонники виявили автомобіль, який перебував у міжнародному розшуку

У Закарпатській області прикордонники виявили автомобіль, викрадений у Словаччині і перебуває в міжнародному розшуку. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"На Закарпатті співробітники прикордонного відомства виявили іномарку, яка перебувала в міжнародному розшуку", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, в пункт пропуску "Малий Березний" на виїзд з України прибув автомобіль Opel 2006 року випуску словацької реєстрації під керуванням громадянина України.

Зазначається, що при здійсненні заходів контролю прикордонниками Чопського загону по іномарці, спрацювала міжнародна база даних Інтерполу. Як виявилося, це транспортний засіб було викрадено в Словаччині.

Так, за даним фактом поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в Києві. Вилучений в установленому порядку автомобіль передано співробітникам Національної поліції.

Загалом, з моменту початку використання Держприкордонслужбою бази даних Інтерполу було виявлено 200 викрадених автомобілів і понад 3,2 тисячі осіб, які перебували в міжнародному розшуку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські прикордонники затримали чотирьох іноземців за порушення правил перебування в країні, а також не пропустили 13 потенційних нелегальних мігрантів з Індії.