ua en ru

В Закарпатській області "КамАЗ" перекинувся після зіткнення з мікроавтобусом

В Закарпатській області "КамАЗ" перекинувся після зіткнення з мікроавтобусом Фото: "КамАЗ" з деревиною перекинувся в кювет

Водій "Мерседеса" доставили до лікарні

В с. Ділове Рахівського району Закарпатської області сьогодні, 23 вересня, на повороті не розминулися "КамАЗ" та мікроавтобус "Мерседес", в результаті ДТП перекинувся в кювет. Про це йдеться в повідомленні прес-служби УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

"Близько 10 години в рахівський райвідділ міліції на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в с. Ділове сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими", - йдеться в повідомленні.

Як з'ясувалося, 36-річний водій "Мерседеса", житель р. Рахів, рухаючись з Рахова в село Ділове Рахівського району, не впорався з керуванням та допустив лобове зіткнення з "КамАЗом", в результаті чого останній перекинувся в кювет.

Під час ДТП за кермом вантажівки перебував 28-річний водій з Чернівецької області, який перевозив деревину. Він не постраждав. В результаті дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримав водій "Мерседеса" з якими і був доставлений в лікарню.

Нагадаємо, напередодні в Закарпатській обл. зіткнулися автобус і авто з чеськими номерами, є постраждалі.