ua en ru

Закарпатські міліціонери вилучили арсенал зброї у депутата сільради

Закарпатські міліціонери вилучили арсенал зброї у депутата сільради

Співробітниками Управління по боротьбі з організованою злочинністю (УБОЗ) Закарпаття вилучено арсенал боєприпасів із зони проведення антитерористичної операції (АТО) у депутата одної з селищних рад області. Про це повідомляє УБОЗ України в Закарпатській області.

"Співробітниками УБОЗ УМВС України в Закарпатській області під час санкціонованого обшуку по місцю проживання депутата однієї с селищних рад вилучено арсенал боєприпасів. У військовослужбовця прикордонної служби міліцією виявлено та вилучено: дві гранати РГД 5 та запали до них. Патрони у загальній кількості 270 штук калібрів 5,45 мм, 9 мм та 7,62 мм. Всі боєприпаси направлені на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України в Закарпатській області", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що за цим фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.263 КК України.

Закарпатські міліціонери вилучили арсенал зброї у депутата сільрадиЗакарпатські міліціонери вилучили арсенал зброї у депутата сільрадиЗакарпатські міліціонери вилучили арсенал зброї у депутата сільради

Фото з сайту УБОЗ України

Нагадаємо, СБУ вилучила арсенал зброї у "волонтерів" на шляху в зону АТО.