ua en ru

На Закарпатті сталося потрійне ДТП, постраждали п’ятеро осіб

На Закарпатті сталося потрійне ДТП, постраждали п’ятеро осіб Фото: наслідки ДТП (прес-служба ГУ НП у Закарпатській області)

Неповнолітній пасажир отримав закриту черепно-мозкову травму та перелом шийного міжхребтового диску

На Закарпатті сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участі трьох автомобілів, внаслідок чого постраждали п’ятеро осіб. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Аварія трапилася ввечері 20 лютого на трасі між населеними пунктами Нижня Апша та Солотвино Тячівського району.

"...автомобіль Peugeot рухався в напрямку міста Рахів, за кермом перебував 52-річний житель Нижньої Апші, в салоні перебували четверо мешканців села Костилівка віком 53, 22, 21 та 17 років. Peugeot став обганяти автомобіль, що їхав попереду, проте водій не впорався з керуванням і зачепив машину Toyota Camry на зустрічній смузі. Обидві з’їхали після зіткнення у кювет", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок аварії постраждали всі, хто перебував у Peugeot: водій отримав серйозні травми голови та грудної клітини, пасажир переднього сидіння - травму голови, 22-річний і 21-річний чоловіки - забої.

Неповнолітньому пасажиру діагностовано струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму, забій шийного відділу хребта та перелом шийного міжхребтового диску.

На Закарпатті сталося потрійне ДТП, постраждали п’ятеро осібНа Закарпатті сталося потрійне ДТП, постраждали п’ятеро осібНа Закарпатті сталося потрійне ДТП, постраждали п’ятеро осіб

Фото: наслідки ДТП (прес-служба ГУ НП у Закарпатській області)

Нагадаємо, 16 лютого в окупованому Російською Федерацією Криму у результаті аварії загинули сім чоловік, у тому числі діти, ще одна людина постраждала.