ua en ru

На Закарпатті стався зсув грунту, пошкоджено житлові будинки

На Закарпатті стався зсув грунту, пошкоджено житлові будинки Фото: зсув грунту на Закарпатті (dsns.gov.ua)

Наразі на місці події працюють рятувальники

На Закарпатті сьогодні вранці, 10 травня 2018 року, у у с. Кольчино стався зсув грунту, внаслідок чого пошкоджено житлові будинки. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"10 травня близько 9:05 у с. Кольчино Мукачівського р-ну поблизу кар’єру стався зсув ґрунту, внаслідок чого повністю засипано 2 та частково 1 житловий будинок. Попередньо жертв та постраждалих немає, люди завчасно вийшли з будинків", - йдеться у повідомленні.

На Закарпатті стався зсув грунту, пошкоджено житлові будинкиНа Закарпатті стався зсув грунту, пошкоджено житлові будинкиНа Закарпатті стався зсув грунту, пошкоджено житлові будинкиНа Закарпатті стався зсув грунту, пошкоджено житлові будинки

Фото: зсув грунту на Закарпатті (dsns.gov.ua)

Як повідомляється на сайті глави Закарпатської облдержадміністрації Геннадія Москаля, земляна маса зруйнувала два житлові будинки й накрила легковий автомобіль "Таврія".

Наразі на місці події працюють представники Мукачівської РДА, рятувальники, геодезисти та інші служби.

"На щастя, постраждалих немає. З протилежного боку гори розташований щебневий кар’єр, і зараз спеціалісти з’ясовують, наскільки земляні роботи вплинули на формування зсуву", - заявив Москаль.

На Закарпатті стався зсув грунту, пошкоджено житлові будинкиНа Закарпатті стався зсув грунту, пошкоджено житлові будинкиНа Закарпатті стався зсув грунту, пошкоджено житлові будинки

Фото: наслідки зсуву грунту на Закарпатті (moskal.in.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у минулому році у селі Фонтанка під Одесою відрізок прибережного схилу довжиною близько сотні метрів сповз вниз.