ua en ru

На Закарпатті вантажівка впала в прірву

На Закарпатті вантажівка впала в прірву Фото: ДТП (УНІАН)

В результаті аварії загинули дві людини

У Закарпатській області в селі Колочава Міжгірського району вантажний автомобіль впав у прірву, в результаті чого загинули дві людини. Про це передає прес-служба поліції Закарпатської області.

За даними поліції, вчора, 22 серпня, близько 22:00 правоохоронці отримали повідомлення від жителя села Колочава про те, що в лісі перекинувся вантажний автомобіль.

Оперативники, що прибули на місце ДТП, встановили, що близько 20:00 водій вантажівки "Урал", завантаженої дровами, рухався по грунтовій дорозі з лісового масиву урочища "Черенина", і не впорався з керуванням. В результаті чого вантажівка з'їхала з дороги і перекинулася у прірву.

В результаті аварії двоє людей загинули на місці, а третього - доставили в реанімаційне відділення Міжгірської районної лікарні.

altaltaltalt

Фото: ДТП (поліція Закарпаття)

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

Нагадаємо, раніше на площі Тараса Шевченка в Києві рейсовий автобус врізався в зупинку.