ua en ru

Захоплення заручників в Одесі: міліція знешкодила злочинця

Захоплення заручників в Одесі: міліція знешкодила злочинця Фото: злочинця доставили у райвідділ

Відкрито справу за фактом захоплення заручником

Чоловік, яких захопив заручників в аптеці Одеси, доставлений до районного відділу міліції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Одеській області.

"Під час проведення оперативної комбінації злочинець був схоплений і знешкоджений. Правоохоронці діяли чітко і професійно, ніхто з присутніх не постраждав", - повідомив начальник ГУМВС України в Одеській області Іван Катеринчук.

Чоловіка доставили до Приморського райвідділу міліції для з'ясування усіх обставин подій. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 147 (захоплення заручників).

У затриманого було вилучено зброю та направлено на дослідження. Рішення по відкриттю ще одного кримінального провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю буде прийнято після завершення експертизи. Триває слідство.

Захоплення заручників в Одесі: міліція знешкодила злочинця

Захоплення заручників в Одесі: міліція знешкодила злочинця

фото: кадри з місця подій

Нагадаємо, сьогодні, невідомий чоловік під загрозою застосування зброї захопив у заручники двох працівників аптеки на вулиці Пантелеймонівській в Одесі.

На місце події виїхали співробітники міліції й умовили відпустити правопорушника заручників в обмін на заступника начальника ГУМВС України в Одеській області полковника міліції Дмитра Головіна.

Зазначимо, за даними одеських ЗМІ, чоловік прийшов в аптеку за ліками для хворої матері, але грошей на необхідні покупки йому не вистачило.