ua en ru

Захоплення заручників в Малі: 137 осіб залишаються в готелі

Захоплення заручників в Малі: 137 осіб залишаються в готелі Фото: звільнення заручників в Бамако

Поки не вдалося звільнити 124 постояльця і 13 співробітників готелю

За даними керівництва готелю Radisson в Бамако (столиця Малі), 137 чоловік залишаються в захопленому терористами будівлі. Про це йдеться в заяві на сайті готелю.

"Згідно з нашою останньою інформацією, 124 гостя, а також 13 співробітників, як і раніше знаходяться в будівлі", - йдеться в повідомленні.

Дирекція готелю відкрила спеціалізовані телефонні лінії для підтримки сімей постояльців і співробітників, а також представників ЗМІ.

Нагадаємо, сьогодні вранці озброєні люди увірвалися в готель Radisson у Бамако з криками "Аллах акбар" і відкрили стрілянину. Бойовики взяли в заручники 170 відвідувачів та працівників готелю. Відомо, що в готелі Radisson перебували іноземні громадяни. Раніше повідомлялося, що терористи звільнили деяких із заручників, які змогли процитувати рядки з Корану. Місцеві силовики почали штурм будівлі готелю Radisson, в результаті 80 заручників вдалося вивести з будівлі.

Також повідомлялося, що в результаті нападу терористів на готель Radisson загинули 3 людини. При цьому, за даними CNN, серед загиблих два малійця і один француз. Крім того, були поранені охоронці готелю.