ua en ru

Захоплення маршрутки в Києві: у поліції повідомили про затримання викрадача

Захоплення маршрутки в Києві: у поліції повідомили про затримання викрадача Фото: поліція затримала чоловіка, який захопив маршрутку в Києві

Чоловік, який викрав маршрутку в Києві, звільнився за законом Савченко

Поліція затримала чоловіка, який на початку березня захопив маршрутку в Києві. Про це повідомив глава Національної поліції України Сергій Князєв в Twitter.

"Зловмисника, який викрав маршрутку в Києві, поліція затримала сьогодні у Фастові. 29-річний мешканець Київської області звільнився за "законом Савченко", - написав Князєв.

Нагадаємо, 2 березня цього року повідомлялося, що в Дніпровському районі Києва чоловік викрав маршрутне таксі. При спробі затримання він протаранив автомобіль і поранив поліцейського з пістолета.

Коли поліція намагалася його затримати, зловмисник сів за кермо і поїхав, продовжуючи стріляти в патрульних. Правоохоронці у відповідь застосували табельну зброю для зупинки автобуса шляхом його пошкодження. По дорозі зловмисник зіткнувся з легковим автомобілем, але продовжив рух. Незабаром зупинився в приватному секторі, кинув маршрутку і почав тікати. На станції міської електрички він поранив у ногу співробітника поліції.

За фактом захоплення маршрутки в Києві було порушено кримінальну справу за двома статтями Кримінального кодексу.