ua en ru

Затриманий у Кривому Розі поліцейський доводиться племінником генералу СБУ, - джерело

Затриманий у Кривому Розі поліцейський доводиться племінником генералу СБУ, - джерело Фото: Служба безпеки України (oda.zt.gov.ua)

Затриманий керівник поліції є родичем Василя Пісного

Затриманий у Кривому Розі Дніпропетровської області в. о. начальника Довгинцівського відділу поліції доводиться племінником начальнику управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України Василю Пісному. Про це у Facebook повідомив екс-радник міністра внутрішніх справ України Станіслав Речинський.

"Пам'ятаєте генерала СБУ, якому колись Парасюк ногою заїхав? Вася Пісний... на фото - його племінник, Руслан Пісний. Заступник начальника Довгинцівського відділення поліції Кривого Рогу. Зараз виконує обов'язки начальника. І взагалі виконує. Вчора влаштував... мерзенний дебош. Викликали поліцію. Коли приїхали поліцейські - накинувся на патрульного, вдарив. Затримали і привезли у відділення", - повідомив Речинський.

Помните генерала СБУ, которому когда-то Парасюк ногой заехал? Вася Писный, по прозвищу "Антибиотик" -- известный львовск...

Опубліковано Станислав Речинский 5 серпня 2017 р.

Зазначимо, в листопаді 2015 року стався скандал за участю Василя Пісного, коли його ногою вдарив нардеп Володимир Парасюк на засіданні антикорупційного комітету Ради.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кривому Розі один з керівників поліції влаштував бійку біля кафе. За даними поліції, порушник поводився зухвало, нецензурно висловлювався і не реагував на зауваження правоохоронців. Голова Національної поліції пообіцяв звільнити в. о. керівника Довгинцівського відділу поліції Кривого Рогу.