ua en ru

Затриманому на хабарі посадовцю апарату Броварської РДА оголошено про підозру

Затриманому на хабарі посадовцю апарату Броварської РДА оголошено про підозру Фото: затримання хабарника (ssu.gov.ua)

Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Керівнику юридичного відділу апарату Броварської районної державної адміністрації (РДА), затриманому співробітниками Служби безпеки України (СБУ) на хабарництві, оголошено про підозру. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Як з'ясували правоохоронці, керівник юридичного відділу за попередньою змовою з представником земельного архітектурного бюро вимагали 150 тисяч гривень від приватного підприємця за зміну цільового призначення земельної ділянки, розташованої поза межами населеного пункту району, площею два гектари, на землі промисловості.

Зловмисників затримали після отримання останньої частини неправомірної вигоди у розмірі 75 тисяч гривень. Їм повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Наразі тривають слідчі дії для виявлення інших осіб, можливо причетних до протиправної діяльності.

Як повідомляє "Трибуна-Бровари" з посиланням на власні джерела, йдеться про затримання керівника юридичного відділу Броварської РДА В’ячеслава Мартиненка.

Нагадаємо, 29 серпня правоохоронці викрили на хабарі одного з суддів обласного суду в Черкаській області.