ua en ru

Затриманого в Криму Абдуллаєва в критичному стані вивезли з СІЗО до лікарні

Затриманого в Криму Абдуллаєва в критичному стані вивезли з СІЗО до лікарні Фото: Узеїр Абдуллаєв (facebook.com-free_crimea)

У Абдулаєва нещодавно виявили зараження крові

Затриманого в анексованому Криму політв'язня Узеїра Абдуллаєва відвезли в критичному стані з СІЗО в лікарню імені Семашка в Сімферополі. Про це повідомляється на сторінці у Facebook організації "Кримська солідарність".

"Мама політв'язня Узеїра Абдуллаєва тільки що вийшла із СІЗО. Його відвезли в лікарню ім. Семашка (Сімферополь) в критичному стані. Ігноруючи листи адвокатів, родичів, громадськості, адміністрація СІЗО продовжувала до сьогоднішнього дня тримати Узеїра Абдуллаєва на території СІЗО, незважаючи на всі медичні показання до термінової госпіталізації", - повідомили в організації.

УЗЕІРА АБДУЛЛАЄВА ВІДВЕЗЛИ В ЛІКАРНЮ! UPD_1. В 6-у міську лікарню, зі слів матері, Узеір Абдуллаєв не надходив. UPD. ...

Опубліковано Кримська солідарність 4 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше спікер Міністерства закордонних справ України Мар'яна Беца заявляла, що Абдуллаєв знаходиться в критичному стані.У Абдулаєва нещодавно виявили зараження крові.

Зазначимо, що Абдуллаев є фігурантом сімферопольської "справи Хізб ут-Тахрір", за рішенням кримського "суду" його заарештували до 11 червня 2018 року.