ua en ru

Затримана на хабарі в 5 млн доларів чиновниця могла бути причетна до ліквідації банків 5

Затримана на хабарі в 5 млн доларів чиновниця могла бути причетна до ліквідації банків 5 Фото: хабар (twitter.com/nab_ukr)

Журналісти назвали передбачуване ім'я затриманої чиновниці Фонду гарантування вкладів

Затримана на хабарі в 5 млн доларів чиновниця Фонду гарантування вкладів могла бути причетна до 5 ліквідації фінансових установ. Про це Facebook повідомляють "Схеми".

"За нашою інформацією, мова йде про Приходько Юлії Вікторівни, з учорашнього призначену уповноваженою особою на ліквідацію банку "Форум". А до цього вона була ліквідатором чотирьох дніпровських банків одночасно - "Меліор Банку", "Інтеркредитбанк", "АКТАБАНК" та банку "Аксіома", - йдеться в повідомленні.

За нашою інформацією, йдеться Приходько Юлію Вікторівну, від вчора призначену уповноваженою особою на ліквідацію банку «...

Опубліковано Схеми: корупція в деталях - RFERL 7 червня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив про те, що чиновницю Фонду гарантування вкладів фізичних осіб затримали під час одержання хабара в розмірі 5 млн доларів. Так, згідно з повідомленням, чиновниця вимагала гроші за невтручання ліквідаторів та інших осіб Фонду, в порядку погашення банківськими установами зобов'язань перед кредиторами та реалізацію високоліквідних активів за заниженими цінами.