ua en ru

Затримання Саакашвілі: в ході сутичок постраждали правоохоронці

Затримання Саакашвілі: в ході сутичок постраждали правоохоронці Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Правоохоронці затримали Саакашвілі

У Києві сьогодні, 5 грудня 2017 року, в ході сутичок під час затримання Михайла Саакашвілі (лідера "Руху нових сил") постраждали кілька правоохоронців. Про це заявив прес-секретар Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, повідомляє прес-служба МВС у Facebook.

"Декілька осіб, в тому числі правоохоронці, постраждали під час зіткнень. Щойно при нас одна жінка розбила скло поліцейської машини і вона буде затримана за такі дії", - сказав Шевченко.

За словами Шевченка, активісти заважають проведенню слідчих дій, разом з тим, поліція і Нацгвардія зупиняють ці перешкоди.

У сутичках під будинком Саакашвілі постраждало декілька цивільних осіб та правоохоронців Про це заявив директор Депар...

Опубліковано МВС України 5 грудня 2017 р.

Крім того, Шевченко додав, що на даний момент на місці затримання Саакашвілі знаходиться достатня кількість правоохоронців, щоб забезпечити публічний порядок і безпеку.

Затримання Саакашвілі: в ході сутичок постраждали правоохоронціЗатримання Саакашвілі: в ході сутичок постраждали правоохоронці

Фото: затримання Саакашвілі (РБК-Україна)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що затримання Саакашвілі пов'язують з сприянням політика учасникам злочинних організацій.