ua en ru

Затримання Саакашвілі: число прихильників біля СБУ зросло приблизно до ста чоловік

Затримання Саакашвілі: число прихильників біля СБУ зросло приблизно до ста чоловік Фото: прихильники Михайла Саакашвілі (facebook.com/Рух нових сил)

Силовики автобусами перекрили прохід до управління

Число прихильників Михайла Саакашвілі (лідер "Руху нових сил") біля будівлі управління Служби безпеки України у Києві на Аскольдовому провулку зросло до приблизно ста чоловік, передає кореспондент РБК-Україна.

Силовики автобусами перекрили прохід до управління.

Затримання Саакашвілі: число прихильників біля СБУ зросло приблизно до ста чоловік

Фото: ситуація біля управління СБУ (РБК-Україна)

Нагадаємо, раніше прихильники Михайла Саакашвілі з наметового містечка під Верховною Радою підтяглися до будівлі управління Служби безпеки України у Києві на Аскольдовому провулку.

Саакашвілі помістили в ізолятор тимчасового утримання СБУ. Як повідомив нардеп від "Народного фронту", секретар комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Антон Геращенко, затриманому політику протягом трьох діб оберуть запобіжний захід.

Відзначимо, Саакашвілі кілька днів переховувався від правоохоронців у наметовому містечку під Верховною Радою після того, як 5 грудня працівники Генпрокуратури і Служби безпеки провели обшук у його квартирі і намагалися його затримати, проте їм перешкодили прихильники політика.