ua en ru

Луценко заявив, що акції Саакашвілі обійшлися соратникам Януковича у 300 тис. доларів

Луценко заявив, що акції Саакашвілі обійшлися соратникам Януковича у 300 тис. доларів Фото: Юрій Луценко (прес-служба Юрія Луценка)

Мова йде про марші та акції політика

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що акції екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі обійшлися соратникам екс-президента Віктора Януковича у 300 тис. доларів. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

"Ми не маємо достатніх доказів для підозри іншим депутатам-фігурантам справи", - сказав Луценко.

За його словами, операція обійшлася "організаторам" серед соратників Януковича у 300 тис. доларів. Мова йде про дії Саакашвілі, його акції та марші.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що соратник затриманого Михайла Саакашвілі (лідер "Руху нових сил") обговорював з оточенням екс-регіонала-втікача Сергія Курченко акцію протесту в Києві. Про це свідчить відео, яке було оприлюднено у ході брифінгу генпрокурора Юрія Луценка.

Так, на відео, продемонстрованому ГПУ під час брифінгу в якості доказу, особа, наближена до Саакашвілі (Северіон Дангадзе, керівник Київського обласного відділення "Руху нових сил") і довірена особа Курченко обговорюють перший день протестної активності.