ua en ru

Затриманий ще один учасник штурму Харківської ОДА

Затриманий ще один учасник штурму Харківської ОДА Штурм Харківської ОДА

Правоохоронці сьогодні затримали ще одного учасника штурму Харківської обласної державної адміністрації 1 березня 2014 р. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Харківської області.

"За інформацією в. о. прокурора м. Харкова Олександра Фільчакова, сьогодні правоохоронці затримали харків'янина, який брав активну участь у масових заворушеннях, які призвели до захоплення адмінбудівлі", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що учасника захоплення вдалося встановити завдяки відтворенню відеороликів. Ним виявився місцевий житель, який працює на одному з харківських заводів.

"Тоді, 1 березня, молодий чоловік простягнув через так званий "коридор ганьби" кількох проукраїнських активістів", - повідомили в прокуратурі.

Прокуратура р. Харкова оголосила йому про підозру у ч. 1 ст. 294 КК України і направила до суду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, за подіями березневого штурму ХОДА двом його учасникам вже оголошено вирок.

Зараз міліція встановлює особи громадян, які брали участь у масових заворушеннях, що мали місце 6 і 7 квітня 2014 р. біля Харківської облдержадміністрації.