ua en ru

Затримано стрілка, який поранив поліцейського біля Солом’янського суду

Затримано стрілка, який поранив поліцейського біля Солом’янського суду Фото: біля Солом'янського суду сталися сутички (РБК-Україна)

Поліцейського із вогнепальними пораненнями ніг доставили в лікарню

У Міністерстві внутрішніх справ підтвердили, що під час сутичок біля Солом’янського районного суду Києва, де відбувалося слухання у справі міського голови Одеси Геннадія Труханова, поранили правоохоронця. Стрілка затримали, передає прес-центр МВС.

Зазначається, що подія сталася під час забезпечення правопорядку біля будівлі суду.

"Поліцейського із вогнепальними пораненнями ніг доставили в лікарню. Чоловіка, який стріляв, - до управління поліції", - зазначили в МВС.

Також у відомстві зазначили, що внаслідок сутички під будівлею суду посилили наряди Національної поліції і Національної гвардії України.

"На місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці продовжують нести службу із забезпечення публічної безпеки і закликають громадян дотримуватися норм чинного законодавства", - зазначили в МВС.

#Київ: Біля Солом’янського районного суду поранили правоохоронця Подія сталася під час забезпечення правопорядку. Стрі...

Опубліковано МВС України 15 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в ході сутичок біля будівлі Солом'янського районного суду Києва, сталися масові заворушення. Один з учасників акції стріляв у правоохоронця.

Додамо, що суд обрав Геннадію Труханову запобіжний захід у вигляді особистої поруки. Крім того, суд зобов'язав Труханова здати всі паспорти.