ua en ru

Зачистка наметів під Радою: рух по всій вулиці Грушевського відновлено

Зачистка наметів під Радою: рух по всій вулиці Грушевського відновлено Фото: розгін наметового містечка під ВР (РБК-Україна)

Відкрито дорожній рух на Грушевського, ділянку якої під ВР було заблоковано з 17 жовтня 2017 року

У Міністерстві внутрішніх справ заявили про відновлення руху на всій ділянці вулиці Грушевського в Києві після завершення зачистки наметового містечка під Верховною Радою 3 березня 2018 року. Про це повідомив речник глави МВС Артем Шевченко в своєму Twitter.

"Патрульна поліція в Києві відкрила дорожній рух на всій вулиці Грушевського, ділянку якої під ВР було заблоковано з 17 жовтня минулого року", - написав він у мікроблозі.

#ОФІЦІЙНО: Рух по вулиці Грушевського у місті Києві розблоковано. Перешкод для проїзду авто та громадського транспорту біля будівлі #ВР8 немає

Опубліковано Національна поліція України 3 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронці вранці 3 березня 2018 року знесли наметове містечко активістів біля будівлі Верховної Ради в Києві. Унаслідок демонтажу постраждало 13 людей, ще 111 осіб було затримано. Також поранення отримали 7 правоохоронців.

Пізніше прокуратура зареєструвала кримінальне провадження щодо можливого перевищення службових повноважень поліцейськими під час ранкових подій біля Верховної Ради України.