ua en ru

Забзалюк: Яценюк не прислухається до рекомендацій Тимошенко

Лідер фракції «Батьківщина» приймає кадрові рішення всупереч рекомендаціям Юлії Тимошенко.

Про це заявив виключений сьогодні з «Батьківщини» депутат Роман Забзалюк.

«Я б не сказав, що це розкол (виключення депутатів з «Батьківщини» - ред.). Це скоріше штучне позбавлення людей можливості висловлювати свою думку. Але це ж не маріонетки, а особистості, яких Яценюк пригнічує. Особливо тих, хто має пряме відношення до Юлії Тимошенко, її соратників», - сказав він.

Депутат впевнений, що під гаслом об'єднання «Батьківщини» і «Фронту змін» Яценюк незаконно виключив з партії найближче оточення екс -прем'єра.

Серед них, за словами депутата, були незаконно зняті з посад керівники Запорізької, Миколаївської, Рівненської, Полтавської та Хмельницької організацій «Батьківщини».

«Причому я особисто отримував не один раз рекомендації Юлії Тимошенко щодо тих чи інших кадрових питань. Але рішення приймав одноосібно Арсеній Яценюк, всупереч побажанням Юлії Володимирівни», - додав Забзалюк.

Між тим він підкреслив, що лідер «Батьківщини» використовує Евромайдан в якості піар-майданчик для висунення своєї кандидатури на президентських виборах.

При цьому політик зауважив, що люди, що вийшли на майдан, зробили це завдяки закликам громадських діячів , а не політиків.