ua en ru

За січень-червень 2011 р. компанія СКМ направила на забезпечення безпеки праці понад 450 млн грн

У першому півріччі 2011 року Група СКМ направила на забезпечення безпеки праці на своїх підприємствах більше 450 млн грн. Про це йдеться в звіті про діяльність компанії за січень-червень 2011 року, поширеному прес-службою компанії СКМ.

Згідно зі звітом, витрати на модернізацію виробництва склали 6, 909 млрд грн, інвестиції в охорону навколишнього середовища - 1,128 млрд грн, витрати на соціальні проекти (в т.ч. благодійні) - 415 млн грн, інвестиції у безпеку праці - 454 млн грн. Загальний розмір податкових відрахувань Групи СКМ до бюджетів всіх рівнів за 6 місяців 2011 року склав 8,657 млрд грн.
«У першому півріччі 2011 року ми направили на забезпечення безпеки праці на наших підприємствах понад 450 млн. грн., і до кінця року плануємо інвестувати як мінімум ще стільки ж, оскільки саме безпека праці була і залишається для нас пріоритетом № 1, - зазначив Олег Попов, генеральний директор компанії СКМ.
Компанія СКМ - керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентрована в трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, сільському господарстві , торгівлі нафтопродуктами, медикаментами, машинобудуванні і транспортному бізнесі.
До Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, Медіа Група Україна і видавничий холдинг Сегодня Мультимедіа, ЭСТА Холдинг (нерухомість), Український Ритейл ( роздрібна торгівля), UMG (видобуток глин), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), Український Аптечний Холдинг, машинобудівний холдинг Гірські машини, транспортний холдинг Портінвест та інші.