ua en ru

За виборами Ради приїдуть спостерігати 50 парламентаріїв від Польщі та 15 від Литви

За парламентськими виборами в Україні, які пройдуть 26 жовтня, будуть спостерігати 50 польських і 15 литовських парламентаріїв.

За парламентськими виборами в Україні, які пройдуть 26 жовтня, будуть спостерігати 50 польських і 15 литовських парламентаріїв. Про це заявили маршалок Сенату Республіки Польща Богдан Борусевич і голова Сейму Литовської Республіки Лорета Граужинене, передає кореспондент РБК-Україна.

"Від Польщі ми посилаємо 50 членів двох палат парламенту, щоб вони брали участь у спостереженні за виборами в Україні", - сказав Борусевич.

У той же час голова Сейму Литовської Республіки Лорета Граужинене повідомила, що парламент Литви направить 15 парламентаріїв для спостереження за виборами в Україні.

"Ми надішлемо як мінімум 15 членів парламенту, щоб спостерігати за виборами. Я переконана, що вибір українських людей буде правильним вибором", - сказав вона.

Нагадаємо, станом на 7 жовтня, ЦВК України зареєструвала 404 офіційних спостерігачів від іноземних держав і міжнародних організацій.