ua en ru

"Ювентус" оголосив про перехід Бернардескі

"Ювентус" оголосив про перехід Бернардескі Фото: Федеріко Бернардескі (juventus.com)

Контракт розрахований до 2022 року

Туринський "Ювентус" оголосив про перехід форварда Федеріко Бернардескі з флорентійської "Фіорентини". Про це повідомляє офіційний сайт туринців.

Контракт розрахований до 2022 року. Сума трансферу склала 40 млн євро, також "Фіорентина" отримає 10% від наступного продажу гравця, але ця сума не може перевищувати 5 млн євро.

"Звичайно, зараз відчуваю сильні емоції. Хочеться всім подякувати. Коли я приїхав в Турин, так багато людей мене привітати. Я відразу ж відчув їхній ентузіазм. Хочу вже зараз влитися в колектив і поспілкуватися з Массіміліано Аллегрі", - сказав Федеріко Бернардескі.

"Буффон? Я завжди говорив, що Джіджі - приклад для всіх, і в Італії, і в усьому світі. Він виграв чемпіонат світу, а тепер стане моїм капітаном тут, в" Ювентусі ", так само, як і в збірній. До самого кінця! Forza Juventus! ", - додав він.

У сезоні 2016/17 італійської Серії А 23-річний футболіст забив 11 голів в 32 матчах (три з яких - з пенальті), а також віддав чотири результативні передачі.

Нагадаємо, головний тренер туринського "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі проявляє інтерес до захисника мюнхенської "Баварії" Матсу Хуммельсу. Згідно з інформацією джерела, "стара синьйора" шукає заміну захиснику Леонардо Бонуччі, який поповнив лави "Мілана".