ua en ru

Ювентус - Рома: Римляни розгромлені в Турині

Не показавши абсолютно нічого, "Рома" не змогла протистояти в Турині "Ювентусу". Туринці забили у ворота Де Санктіса три м'ячі.

Не показавши абсолютно нічого, "Рома" не змогла протистояти в Турині "Ювентусу". Туринці забили у ворота Де Санктіса три м'ячі.

Ювентус - Рома 3:0
Голи:
Відаль, 17, Бонуччі, 48, Вучиніч, 77 (з пенальті)
Ювентус: Буффон, Барцальї, Бонуччі, К'єлліні, Ліхтштайнер, Відаль (Маркізіо, 79), Пірло, Погба, Асамоа, Тевес (Вучиніч, 59), Льоренте (Квальярелла, 81)
Рома: Де Санктіс, Майкон, Бенатья, Кастано, Додо (Торосідіс, 55), Де Россі, Стротман, Пьяніч (Дестро, 55), Льяич, Тотті (Флоренці, 72), Жервіньо
Вилучення: Де Россі, 75, Кастано, 75

У першому матчі в 2014 році туринці, які в цьому сезоні не втратили в домашніх матчах жодного очка, вийшли вперед на 17-й хвилині, коли Артуро Відаль доробив розпочате Карлосом Тевесом. На початку другого тайму Леонардо Бонуччі вчасно підставив ногу на дальній штанзі після штрафного Андреа Пірло.

Положення "Роми" стало практично безвихідним, коли на 75-й хвилині Даніеле Де Россі відправився в роздягальню за фол на Джорджіо К'єлліні. Хвилину потому слідом за ним з поля був вигнаний Леандро Кастано, який став винуватцем пенальті, який реалізував колишній футболіст "Роми" Мірко Вучініч.

"Фіорентина" наздогнав за очками займає третє місце "Наполі" після того, як гол Гонсало Родрігеса приніс їй три бали в матчі з "Ліворно" - 1:0. Ще в одному поєдинку "К'єво" і "Кальярі" розійшлися миром - 0:0. Інші матчі туру будуть зіграні в понеділок.

Використані матеріали УЄФА