ua en ru

Юрій Квятківський призначений прокурором Луганської обл

Юрій Квятківський призначений прокурором Луганської обл Фото: будівля обласної прокуратури в Луганську

Раніше він обіймав посаду заступника прокурора області

Генеральний прокурор України Віктор Шокін призначив Юрія Квятківського прокурором Луганської області. Відповідне призначення від 15 червня опубліковано на сайті ГПУ.

Раніше Квятківський обіймав посаду заступника прокурора Луганської області. Цей пост він займав з 2 квітня 2015 р. До цього працював на посаді заступника прокурора Київської області, а також обіймав керівні посади в органах внутрішніх справ Київської області.

Сьогодні заступник генпрокурора - головний військовий прокурор Анатолій Матіос офіційно представив колективу прокуратури Луганської області нового керівника.

У своєму виступі Матіос зазначив, що перед органами прокуратури сьогодні стоїть багато завдань по зміцненню та збереженню законності і правопорядку в регіоні в умовах проведення АТО, а пріоритетним напрямом роботи залишається забезпечення максимальної прозорості та відкритості перед суспільством, боротьба з корупцією і підвищення авторитету органів прокуратури.

У свою чергу, новопризначений прокурор подякував за довіру та пообіцяв належним чином виконувати разом з колективом всі поставлені завдання.

Нагадаємо, ГПУ до 15 грудня має намір створити 178 місцевих прокуратур.