ua en ru

Ю.Продан не підтвердив кадрових змін в "Укртатнафті".

Міністр палива та енергетики Юрій Продан не підтвердив кадрових змін у ЗАТ "Укртатнафта". Про це він повідомив РБК-Україна, відповідаючи на запитання, чи дійсно Ігор Коломойський, Геннадій Боголюбов, Генадій Корбан, Михайло Кіперман і заступник міністра палива та енергетики Олег Бугаєв увійшли до складу наглядової ради "Укртатнафти".

За його словами, в нього є конфіденційна інформація щодо результатів зборів акціонерів "Укртатнафти". Проте ділитися з нею з журналістами не захотів. "Це конфіденційна інформація, хоча я можу сказати, що результатами зборів незадоволений", - сказав Ю.Продан.

Нагадаємо, 24 лютого ц.р. Ю.Продан повідомив, що представники НАК "Нафтогаз України" брали участь в зборах акціонерів компанії "Укртатнафта" 5 лютого без узгодження з Мінпаливенерго і Кабміном України.
Нагадаємо також, що за повідомленнями прес-служби "Нафтогазу України", збори акціонерів ЗАТ "Укртатнафта" 5 і 12 лютого не відбулися через відсутність кворуму.
Раніше повідомлялося, що на зборах акціонерів у лютому ц.р. планувалося розглянути питання зміни органів управління "Укртатнафти", затвердити договори купівлі-продажу цінних паперів, розподілити прибуток і затвердити терміни виплати дивідендів за 2006-2008 рр., вирішити низку інших питань.