ua en ru

Явка на виборах до Верховної Ради буде в межах 60-70%, - експерт

В Україні на парламентських виборах явка виборців буде в межах 60-70%. Про це свідчать результати опитування соціологів, заявила директор фонду "Демократичні ініціативи" Ірина Бекешкіна.

В Україні на парламентських виборах явка виборців буде в межах 60-70%. Про це свідчать результати опитування соціологів, заявила в ефірі "5 каналу" директор фонду "Демократичні ініціативи" Ірина Бекешкіна.

Читайте також: Кримські депутати побилися об заклад на 10 тис. дол. на перемогу на виборах до ВР

"За результатами нашого опитування, явка складе відсотків 75%, але вона буде нижчою, тому що в опитуваннях явка завжди висока. Адже спілкуються iз соціологами люди політично більш активні, а ті, хто на вибори зовсім не ходить, і двері не відчиняють. Але я думаю, що явка буде достатньою, явка буде відсотків за 60 - це точно, може, між 60% і 70%. Явка буде достатньою ", - заявила Бекешкіна.

Читайте також: Кандидата в депутати оштрафували на 130 грн за заклик посадити олігархів на кiл

Раніше повідомлялося, що, згідно з даними соцопитування, найбільше інформації про партії українці отримують з телебачення, а найменше з Інтернету і соціальних мереж.

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Вибори народних депутатів України відбудуться 28 жовтня 2012 р. Вони пройдуть за змішаною системою - за партійними списками і в мажоритарних округах. Прохідний бар'єр складає 5%, у виборах за списками можуть брати участь тільки політичні партії.