ua en ru

Ярема пригрозив звільненням прокурорам Закарпатської, Запорізької, Миколаївської, Одеської та Чернівецької областей

Ярема пригрозив звільненням прокурорам Закарпатської, Запорізької, Миколаївської, Одеської та Чернівецької областей

Генеральний прокурор України Віталій Ярема пригрозив звільненням прокурорам Закарпатської, Запорізької, Миколаївської, Одеської та Чернівецької областей. Про це Ярема заявив на селекторній нараді з керівниками прокуратур обласного рівня, передає прес-служби ГПУ.

"Генеральний прокурор України висловив категоричне незадоволення результатами роботи цілого ряду обласних прокуратур з питань розслідування кримінальних проваджень, пов'язаних з мирними акціями протесту та протидії корупції. Особливі зауваження щодо низької результативності роботи Генпрокурор висловив керівникам прокуратур Закарпатської, Запорізької, Миколаївської, Одеської та Чернівецької областей", - йдеться в повідомленні.

"Ситуація в регіонах повинна кардинально змінитися вже найближчим часом. У разі, якщо динамічних зрушень не відбудеться, мною будуть прийматися кардинальні дисциплінарні рішення, в тому числі кадрові", - зазначив Ярема.

У прес-службі зазначили, що за результатами наради Ярема дав ряд доручень, зокрема щодо повернення у деяких завершених кримінальних проваджень, пов'язаних з мирними акціями протесту.

Нагадаємо, Верховна Рада може заслухати звіт генерального прокурора України Віталія Яреми 6 лютого 2015 р.