ua en ru

Янукович зустрівся з Пересом у Криму

Президент України Віктор Янукович провів зустріч з Президентом Ізраїлю Шимоном Пересом в рамках зустрічі "Ялтинська європейська стратегія" у Криму.

Президент України Віктор Янукович (на фото праворуч) провів зустріч з Президентом Ізраїлю Шимоном Пересом (ліворуч) в рамках зустрічі "Ялтинська європейська стратегія" у Криму. Про це повідомила прес-служба Президента України.

Перед початком робочого обіду Президент Перес зазначив, що стратегічна співпраця між Україною та Ізраїлем має посилюватись.

"Я дуже радий, що в нас існує стратегічний рівень відносин між нашими країнами і ми націлені на те, щоб його посилювати і розвивати. І у нас сьогодні є чудові можливості для того, щоб ці відносини розвивалися, і ми маємо докласти для цього усіх зусиль", - сказав Перес.

Янукович зустрівся з Пересом у Криму

За його словами, відносини між Україною та Ізраїлем активно розвиваються, про що свідчить той факт, що чимдалі більше українців відвідують Ізраїль, і чимдалі більше ізраїльтян приїздять до України.

Перес також наголосив, що обидві країни зможуть знайти спільні точки дотику з багатьох питань міжнародного порядку денного. Він також додав, що на власному досвіді переконався у тому, що Україна активно розвивається.

Янукович зустрівся з Пересом у Криму

"Україна сьогодні впевнено рухається на шляху прогресу завдяки своїм технологіям та наукоємним інструментам, які вона має у своєму розпорядженні", - підкреслив Перес.