ua en ru

Янукович вніс на розгляд ВР законопроект про ратифікацію фінансової угоди між Україною та ЄІБ

Президент України Віктор Янукович вніс на розгляд Верховної Ради проект закону "Про ратифікацію фінансової угоди (проект "Реабілітація гідроелектростанцій") між Україною та Європейським інвестиційним банком". Про це повідомила прес-служба Президента України.

Доповідатиме законопроект під час його розгляду на пленарному засіданні парламенту міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький.

Крім того, Янукович вніс на розгляд парламенту проект закону "Про ратифікацію додаткового протоколу до Європейської хартії місцевого самоврядування про право участі у справах органу місцевого самоврядування".

Доповідатиме законопроект під час його розгляду на пленарному засіданні ВР міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник.

Також Президент вніс на розгляд ВР проект закону "Про ратифікацію угоди (у формі обміну листами) між Україною та Організацією Північноатлантичного договору про участь України в операції "Океанський Щит", визначивши цей законопроект як невідкладний для позачергового розгляду.

Доповідатиме законопроект під час його розгляду на пленарному засіданні парламенту міністр оборони Павло Лебедєв.