ua en ru

Янукович привітав громадян України з Різдвом Христовим

Президент України Віктор Янукович привітав громадян України з Різдвом Христовим. Про це повідомляє прес-служба Президента України.

"Сьогодні наша велика родина - Український народ - просить Бога, аби він укріпив нас у вірі та єдності для побудови щасливої та заможної країни.

У минулому році ми святкували 1025-ліття Хрещення Русі. Прийняття християнства сприяло духовному розвитку українського народу. Воно стало фундаментом становлення нашої єдності та державності.

У світлий день Різдва Христового я закликаю усіх нас разом долати протиріччя і шукати шлях до миру та любові. Так, як нам заповідав це Спаситель.

Нехай віра у Бога та власні сили укріпить нас.

Зичу кожній українській родині щастя, радості та добробуту. І прошу у Всевишнього благословення для України", - йдеться у привітанні.

Православні християни в Україні і в усьому світі, які живуть за Юліанським календарем, сьогодні, в ніч з 6 на 7 січня, відзначають одне з головних церковних свят - Різдво Христове.

Свято Різдва належить до великих християнських, так званих Дванадесяті непереходным свят, і оточений п'ятьма днями предпразднования і шістьма днями послепразднования.