ua en ru

Янукович доручив робочий групі почати підготовку щорічного послання Президента до ВР у 2014 р

Президент України Віктор Янукович доручив робочий групі почати підготовку щорічного послання Президента до Верховної Ради України в 2014 р. Про це йдеться в дорученні глави держави, текст якого опублікований на офіційному сайті Президента.

З метою забезпечення належної підготовки Послання Президента України про внутрішнє і зовнішнє становище України у 2014 році Янукович доручив голові Адміністрації Президента Сергію Льовочкіну до 1 лютого 2014 р. забезпечити розробку та подання робочою групою з підготовки щорічних послань Президента проекту послання. Також - надати радниками Президента, профільними структурними підрозділами Адміністрації Президента робочій групі аналітичних матеріалів, необхідних для підготовки проекту послання.

Директору Національного інституту стратегічних досліджень Андрію Єрмолаєву Янукович доручив до 1 лютого 2014 р. забезпечувати здійснення Національним інститутом стратегічних досліджень методичного та наукового забезпечення підготовки проекту послання, залучати при необхідності в установленому порядку до його рецензування фахівців відповідного профілю.

Крім того, Янукович доручив міністрам , керівникам інших центральних органів виконавчої влади забезпечувати надання відповідними міністерствами, центральними органами виконавчої влади за запитом робочої групи необхідних для підготовки проекту послання прогнозних розрахунків, статистичної та аналітичної інформації.

Глава Національно банку України Ігор Соркін, згідно з дорученням Президента, має забезпечити надання Національним банком України за запитом робочої групи необхідних для підготовки проекту послання інформації та матеріалів.

Відзначимо, раніше Янукович затвердив новий склад робочої групи з підготовки щорічних послань Президента до ВР .