ua en ru

Янукович доручив Азарову виконувати обов'язки прем'єра до призначення нового Кабміну

Президент України Віктор Янукович доручив в.о. прем'єр-міністра Миколі Азарову виконувати обов'язки прем'єр-міністра до призначення нового Кабінету минстров.

Президент України Віктор Янукович доручив в.о. прем'єр-міністра Миколі Азарову виконувати обов'язки прем'єр-міністра до призначення нового Кабінету миністрів. Про це повідомляє прес-служба Президента України.

"Глава держави, керуючись нормою частини п'ятої статті 115 Конституції України, доручив Кабінету Міністрів продовжувати виконувати повноваження до початку роботи новосформованого Кабінету Міністрів України", - йдеться у повідомленням прес-служби.

Також наголошується, що всі члени Кабміну, які перебувають у відставці, звільняються від виконання обов'язків з моменту початку роботи нового Кабміну.

У той же час, Всі діючі члени Кабінету Міністрів України продовжують працювати на посадах і здійснювати покладені на них повноваження до звільнення з посад в установленому Конституцією України порядку", - повідомляє прес-служба.

Зазначимо, сьогодні Янукович прийняв відставку прем'єр-міністра України Миколи Азарова, про що йдеться в указі Президента України №52/2014.