ua en ru

Янукович та Азаров привітали громадян України з Днем ветерана

Президент України Віктор Янукович та прем'єр-міністр України Микола Азаров привітали громадян України з Днем ветерана. Тексти привітань високопосадовців опубліковані на сайті глави держави та на сайті Кабміну відповідно.

"Наші ветерани пройшли важкі випробування голодом та нестатками, вистояли у часи воєнного лихоліття, здобули Велику Перемогу, здолали розруху, відбудувавши міста і села. Вони - гордість і слава країни", - зазначив Янукович.

При цьому він зазначив, що влада й надалі буде проводити послідовну політику щодо підвищення стандартів життя представників старшого покоління.

"Як Президент України я підтримуватиму всі ініціативи, спрямовані на покращення добробуту людей похилого віку, забезпечення належної уваги до них у суспільстві", - запевнив Янукович.

При цьому прем'єр-міністр України Микола Азаров привітав ветеранів також з початком роботи III Всеукраїнського форуму ветеранів.

"Ми добре знаємо, якою важкою і самовідданою працею Ви будували краще життя. Ви не тільки вистояли, а і зуміли передати нам у спадок свою любов до праці і рідної землі. Ми завжди в неоплатному боргу перед Вами, наш святий обов'язок щоденно дарувати Вам тепло та увагу, бути вдячними і робити все можливе, щоб кожен день Вашого життя був наповнений щирою любов'ю", - зазначив глава українського уряду.