ua en ru

Янукович: Є позитивна динаміка в питаннях співпраці між Україною і ПАРЄ

Президент України Віктор Янукович відзначає позитивну динаміку у вирішенні всіх питань, що стосуються співпраці України та Парламентської Асамблеї Ради Європи. Про це Глава держави сказав під час зустрічі зі співдоповідачами Комітету ПАРЄ з питань моніторингу Маріеттою де Пурбе-Лундін та Маіліс Репс, повідомляє прес-служба глави держави.

Янукович зазначив, що по всіх українських питаннях, по яких приймалися рішення ПАРЄ, створені відповідні робочі групи, які контролюють виконання цих рішень."Приємно відзначити, що є позитивна динаміка у вирішенні цих питань з багатьох напрямків, і наша активна взаємодія з ПАРЄ цьому сприяє", - сказав він.

Президент підкреслив, що Україна підтримує постійні контакти з ПАРЄ. "Кожна зустріч дає нам можливість обмінюватися думками, інформацією та спільно вирішувати питання, які є зобов'язаннями України перед Радою Європи", - додав глава держави.

Віктор Янукович високо оцінив можливість представників ПАРЄ працювати з різними державними установами в Україні. На його думку, це створює умови і можливості для об'єктивної і достовірної оцінки ситуації в Україні.

Як повідомлялося раніше парламентська асамблея України і Польщі стурбована затягуванням підписання договору про асоціацію між Україною та ЄС.