ua en ru

Янукович 4-5 грудня відвідає Туркменістан, де візьме участь у засіданні Ради глав держав СНД

Президент України Віктор Янукович 4-5 грудня 2012 року планує відвідати з робочим візитом Туркменистан для участі у черговому засіданні Ради глав держав Співдружності незалежних держав. Про це повідомив глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін, передає прес-служба Президента.

Під час заходу учасники обміняються думками щодо ключових напрямів діяльності СНД, а також актуальних питань багатостороннього співробітництва, зокрема в політичній, соціально-економічній та гуманітарній сферах.

За результатами засідання, зазначив Льовочкін, очікується підписання низки документів, спрямованих на подальший розвиток співпраці в рамках Співдружності.

"Окремі питання, які розглядатимуться під час засідання Ради глав держав СНД, є актуальними для України. Йдеться зокрема про оголошення 2013 року роком екологічної культури і охорони навколишнього середовища у СНД та про підготовку до святкування 70-ї річниці перемоги радянського народу у Великій вітчизняній війні 1941-1945 років", - підкреслив глава Адміністрації Президента України.

Програма візиту також передбачає проведення зустрічей Президента України з главами держав-учасниць СНД з метою обговорення важливих аспектів двосторонньої взаємодії.

Читайте також: Янукович схвалив відставку Кабміну, новий склад уряду буде відомий не раніше 12 грудня