ua en ru

"Бурштинове справа": НАБУ спростувало ряд заяв Полякова

"Бурштинове справа": НАБУ спростувало ряд заяв Полякова Фото: Максим Поляков (РБК-Україна)

НАБУ спростувало заяви нардепа про незаконність дій бюро і прокуратури

Національне антикорупційне бюро України спростовує низку заяв фігуранта "бурштинової справи" нардепа від "Народного фронту" Максима Полякова. Про це йдеться в повідомленні НАБУ у Facebook.

Зокрема, в НАБУ спростовують заяви Полякова про незаконність дій детективів бюро або брак інформування про слідчі чи процесуальні дії.

"Наголошуємо, всі дії (слідчі і процесуальні), які проводилися і проводяться працівниками Національного бюро і прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури стосовно народного депутата Полякова і його оточення, є законними, санкціонованими і здійснюються у повній відповідності з законодавством України", - йдеться в повідомленні

МАКСИМ ПОЛЯКОВ МАЄ ВИКОНАТИ РІШЕННЯ СУДУ ТА ВДЯГНУТИ ЕЛЕКТРОННИЙ БРАСЛЕТ Рішення, яким суд зобов’язав народного депутат...

Опубліковано НАБУ 3 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше НАБУ закликало Полякова виконати рішення суду і надягти електронний браслет.

19 червня 207 року затримали 7 осіб, причетних до вимагання хабара за сприяння іноземній компанії у видобутку бурштину в Україні. За версією слідства, злочин скоєно за участю народних депутатів України. На сьогодні встановлена ймовірна причетність двох депутатів - Максима Полякова та Борислава Розенблата.