ua en ru

Детективу НАБУ пропонували хабар у 800 тис. доларів за припинення розслідування

Детективу НАБУ пропонували хабар у 800 тис. доларів за припинення розслідування Фото: НАБУ (УНІАН)

Хабар пропонували за закриття справи, по якій заарештовано 450 млн гривень

Детективу Національного антикорупційного бюро України пропонували хабар у 800 тис. доларів за припинення розслідування. Про це йдеться в повідомленні прес-служби НАБУ в Facebook.

Повідомляється, що НАБУ і ГПУ викрили особу, яка пропонувала детективу 800 тис. доларів хабара за припинення розслідування кримінальної справи, за якою накладено арешт на 450 млн гривень її підприємств.

Дії зловмисника кваліфіковані за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України ("Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі"). Вирішується питання про повідомлення викритому про підозру та проведення інших невідкладних слідчих дій.

ВИКРИТО ОСОБУ, ЯКА ПРОПОНУВАЛА ХАБАР СПІВРОБІТНИКУ НАБУ 24 листопада детективи Національного антикорупційного бюро Укра...

Опубліковано НАБУ 24 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що главі Фонду держмайна підготували підозру у справі про незаконну приватизацію. Зокрема, ГПУ розслідує незаконну приватизацію в січні 2013 року частини будівлі Мінагрополітики, в якій відкрився ресторан. Фігуранти діяли через схему оренди з правом приватизації за умови ремонту приміщення.