ua en ru

На хабарі у 416 тис. гривень затримали чиновника Дніпропетровської РДА

На хабарі у 416 тис. гривень затримали чиновника Дніпропетровської РДА Фото: ГПУ затримала на хабарі чиновника Дніпропетровської РДА

Чиновник вимагав гроші за вирішення "земельного питання"

Співробітники Генеральної прокуратури України спільно із Національною поліцією затримали на хабарі у 416 тис. гривень заступника голови з земельних питань Дніпропетровської РДА та депутата Дніпровської райради. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Встановлено, що посадові особи за попередньою змовою вимагали та отримали від громадянина неправомірну вигоду в сумі 16 тис. доларів (416 тис. гривень) за вирішення питання про передачу останньому у власність 16 земельних ділянок загальною площею 80 га.

За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою) КК України.

Правоохоронці продовжують встановлювати подробиці події.

На хабарі у 416 тис. гривень затримали чиновника Дніпропетровської РДАНа хабарі у 416 тис. гривень затримали чиновника Дніпропетровської РДАНа хабарі у 416 тис. гривень затримали чиновника Дніпропетровської РДАНа хабарі у 416 тис. гривень затримали чиновника Дніпропетровської РДА

Фото: ГПУ затримала на хабарі чиновника Дніпропетровської РДА

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ГПУ і СБУ затримали на хабарі у 20 тис. доларів директора державного підприємства "Конярство України".