ua en ru

Вибухи під Вінницею: прокуратура кваліфікувала подію як диверсію

Вибухи під Вінницею: прокуратура кваліфікувала подію як диверсію Фото: прокуратура відкрила справу

Зараз з'ясовуються обставини і проводяться першочергові слідчі дії

Військова прокуратура Центрального регіону України 27 вересня 2017 відкрила кримінальну справу за фактом вчинення диверсії на території військової частини у Калинівці Вінницької області. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури.

"27 вересня 2017 військовою прокуратурою Центрального регіону України внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 113 Кримінального Кодексу України за фактом вчинення диверсії на території військової частини, яка дислокована в Калинівці Вінницької області", - йдеться в повідомленні.

Так, на місце події терміново виїхав військовий прокурор Центрального регіону України Максим Рябенко.

Повідомляється, що зараз на місці надзвичайної події працюють слідчо-оперативні групи військових прокуратур Центрального регіону України та Вінницького гарнізону, Вінницького зонального відділу Військової служби правопорядку у Збройних силах України, підрозділи Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Вінницькій області

Зараз з'ясовуються обставини події та проводяться першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з-за вибухів присостановлены антитерористичні навчання на об'єкті енергетики у Вінниці.