ua en ru

Вибухи під Вінницею: поліція зафіксувала понад 70 фактів пошкодження будівель

Вибухи під Вінницею: поліція зафіксувала понад 70 фактів пошкодження будівель Фото: вибухи під Вінницею (УНІАН)

В поліцію із заявами про квартирні крадіжки звернулися шість жителів Калинівки

У Вінницькій області співробітники поліції виявили понад 70 фактів пошкодження та руйнування будівель в результаті вибухів на складі боєприпасів в Калинівці. Про це повідомляє прес-служба поліції.

"Співробітниками поліції зафіксовано 74 факту пошкодження і руйнування будинків місцевих жителів в результаті вибухів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в даний час в поліцію із заявами про квартирні крадіжки звернулися шість жителів Калинівки.

За даними поліції, всі правопорушення мали місце в зоні безпосередній близькості до епіцентру події. За фактами крадіжок порушені кримінальні провадження. Зараз тривають слідчі дії.

altaltaltaltaltalt

Фото: результати вибухів під Вінницею (npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше голова Вінницької ОДА Валерій Коровій заявив, що в результаті вибухів під Вінницею пошкоджено більше 5 тисяч будинків.

Є випадки і прямого попадання снарядів у будинку. Зокрема, 16 будинків в області не підлягають відновленню. Крім того, Коровій повідомив, що найбільше від вибухів постраждало село Павлівка, де пошкоджено близько 900 будинків, а 9 повністю знищені. Разом з тим, серед об'єктів соціальної інфраструктури найбільше постраждала школа в Павлівці і Центральна районна лікарня.